Privatumo politika

Lamigra, MB

PRIVATUMO POLITIKA

Lamigra, MB šiomis Privatumo politikos taisyklėmis nustato ir paaiškina, kaip yra renkama ir tvarkoma svetainės www.lamigra.lt lankytojų informacija.

Lamigra, MB tvarko asmens duomenis pagal šią Privatumo politiką, vadovaudamasi Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais asmens duomenų apsaugos teisės aktais. 

SUTIKIMAS SU ŠIOMIS PRIVATUMO POLITIKOS TAISYKLĖMIS

Siųsti užklausą rekomenduojama po to, kai lankytojas susipažįsta su šia Privatumo politika ir tai patvirtina. Lankydamiesi šioje interneto svetainėje ir/ar perduodami Lamigra, MB savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šiomis Privatumo politikos taisyklėmis bei su taisyklėse nurodytomis Jūsų asmens duomenų tvarkymo sąlygomis.

Jei Jūs nesutinkate su Privatumo politikos taisyklėms, prašome neteikti asmeninių duomenų Lamigra, MB.

DUOMENŲ VALDYTOJAS

Lamigra, MB
Įmonės kodas: 304368223
Adresas: Vilnius, Laisvės pr. 111-47
El. pašto adresas: [email protected]

Informacija, kurią renkame, naudojame ir saugome apie Jus

Informacija, kurią pateikia pats svetainės lankytojas, pildydamas užklausą mūsų internetinėje svetainėje, pagal kurią būtų galima tiesiogiai arba netiesiogiai svetainės lankytoją identifikuoti:

  1. Vardas, pavardė.
  2. El. pašto adresas.
  3. Tel. numeris.
  1. Ar naudojame slapukus?

Taip, Lamigra, MB savo interneto svetainėje naudoja slapukus.

Kas yra slapukai?

Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz. kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Slapukai naudojami svetainės greičiui ir veiksmingumui gerinti.

Kokie yra slapukų naudojimo tikslai?

Slapukai naudojami:

  • užtikrinti efektyvų ir saugų tinklalapio veikimą;
  • stebėti svetainės lankomumą;
  • analizuoti lankytojų įpročius;
  • tobulinti tinklalapio funkcionalumą;
  • išmatuoti siunčiamos informacijos srautus.

Slapukai naudojami ne ilgiau nei tai reikalinga nustatytiems tikslams įgyvendinti.

Kaip galiu valdyti slapukus?

Daugelis interneto naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Vartotojas turi galimybę savo naršyklėje peržiūrėti, kokią informaciją įdiegia Lamigra, MB. 

Būtinieji slapukai svetainėje yra būtini, kad vartotojas galėtų naršyti ir naudotis svetainės funkcijomis. Naudodamasis tinklalapiu vartotojas sutinka, kad jo kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašomi Lamigra, MB numatyti slapukai. Kadangi be šios slapukų rūšies, svetainės veikimas gali tapti mažiau sklandus, slapukai yra būtinoji naudojimosi tinklalapiu sąlyga. Būtinieji slapukai nerenka asmeninės informacijos ir jie yra saugomi vartotojo kompiuterio slapukų skiltyje.

Esant poreikiui, šį sutikimą vartotojas gali bet kada atšaukti pakeisdamas savo naršyklės nustatymus taip, kad būtų informuojamas apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei kad galėtų pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus bei juos blokuoti.

Atkreipiame dėmesį, kad ištrynus slapukus arba išjungus slapukų naudojimą, kai kurios svetainės dalys ir funkcijos gali tapti nepasiekiamos.

  1. Kaip ir kokią informaciją apie Jus renkame?
  • Kai lankytojas tiesiogiai kreipiasi į Lamigra, MB el. paštu ar telefonu, nurodytais šioje interneto svetainėje;
  • Kai lankytojas užpildo kontaktų/užklausos formą šioje interneto svetainėje;
  • Kai lankytojas sutinka su slapukų (angl. cookies) naudojimo taisyklėmis šioje interneto svetainėje;
  • Pildydami užklausą šioje internetinėje svetainėje lankytojai pateikia savo vardą, el. pašto adresą, tel. numerį. Visi šie duomenys yra reikalingi pasiūlymo pateikimui.
  1. Koks yra teisinis informacijos rinkimo pagrindas?

Lamigra, MB informacijos apie vartotojus rinkimas yra teisėtas, nes:

  • Vartotojai davė tam sutikimą, pildydami užklausą Lamigra, MB internetinėje svetainėje;
  • Vartotojų informacija yra reikalinga paslaugų sutarčiai su jais sudaryti ir vykdyti;
  • Lamigra, MB turi teisėtą interesą stebėti interneto svetainės lankomumo statistiką.
  1. Ar teikiame Jūsų informaciją kitiems subjektams (tvarkytojams)?
  • Jūsų duomenis galime nurodyti valstybės ar teisės atstovams, jeigu to reikalauja Lietuvos Respublikos įstatymai;
  • Jūsų asmens duomenis, gavę išankstinį asmens (duomenų subjekto) sutikimą,  atskleidžiame tretiesiems asmenims tik tam, kad galėtume užtikrinti Lamigra, MB teikiamų paslaugų atlikimą bei kokybę;
  • Mes siekiame, kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai, kad jie būtų tvarkomi tik tokiais tikslais, kuriais renkami, laikantis teisės aktuose nustatytų aiškių ir skaidrių asmens duomenų tvarkymo principų ir reikalavimų.
  1. Kiek laiko saugome informaciją apie Jus?

Duomenys apie užklausą yra saugomi Lamigra, MB duomenų bazėje iki sutikimo atšaukimo, bet ne trumpiau nei reikia suteikti paslaugą.

  1. Kokios Jūsų teisės?

Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto svetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu. Jei norite gauti išsamią informaciją apie šių teisių įgyvendinimo tvarką, pateikite užklausą el. pašto adresu [email protected]

  1. Privatumo politikos pasikeitimo taisyklės.

Šios Privatumo politikos taisyklės yra viešai bei laisvai prieinamos visiems Lamigra, MB svetainės lankytojams https://www.lamigra.lt/ru/. Jeigu turite klausimų ar pastebėjimų dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo, prašome susisiekti su mumis el. p. adresu [email protected] 

Ši Privatumo politika galioja nuo jos paskelbimo svetainėje dienos. Šia Privatumo politika Lamigra, MB Jus informuoja apie Jūsų asmens duomenų tvarkymo principus. Šios Privatumo politikos taisyklės gali būti atnaujinamos. Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo Svetainėje momento. Tęsdami naudojimąsi interneto svetaine po padarytų Privatumo politikos atnaujinimų, Jūs sutinkate su atliktais pakeitimais.

Scroll to Top